Ψάξε ταινία! (συνολικά )

Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα βρω την ταινία που θέλω;

Με το μαγικό πλαίσιο αναζήτησης του Google επάνω στη σελίδα, ή με το μενού περιήγησης, ανάλογα με το είδος, τη χώρα παραγωγής, ή το έτος κυκλοφορίας.

Πόσες κριτικές είναι διαθέσιμες στις Ταινιολογίες;

Ο συνολικός αριθμός βρίσκεται επάνω από το πλαίσιο αναζήτησης σε παρένθεση. Αυτός θα αυξάνεται συνεχώς, μιας και καινούργιες αναρτήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, εκτός απροόπτου.

Οι ταινίες που προτείνονται στις Ταινιολογίες είναι όλες καλές;

Όχι! Είναι μόνο ταινίες που επέλεξα ή έτυχε να παρακολουθήσω και μπορεί να μου άρεσαν ή όχι. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι τα γούστα στις Τέχνες είναι πάντα σχετικά! Οπότε μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς!

Υπάρχουν ακατάλληλες ταινίες στις Ταινιολογίες;

Μπορεί κάποιες από τις ταινίες, κυρίως στην κατηγορία Τρόμου, να είναι ακατάλληλες για ανηλίκους ή για ανηλίκους κάτω των 15 ετών. Δεν αναφέρω ωστόσο προς το παρόν τέτοια στοιχεία, μιας και αυτό είναι εύκολο να το βρείτε σε μια απλή Google αναζήτηση.

Μπορώ να σου προτείνω να κάνεις κριτική για μια ταινία που με ενδιαφέρει;

Φυσικά! Τρελαίνομαι να επικοινωνούμε, ειδικά αν έχει σχέση με σινε-συζητήσεις! Αφήστε σχόλιο αν θέλετε να μιλήσω για κάποια ταινία που σας άρεσε, δε σας άρεσε ή δεν έχετε δει ακόμα!

Τελικά, κάθε πότε θα κάνεις ανάρτηση;

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Οι ταινίες που προτείνονται είναι όλες καινούργιες κυκλοφορίες;

Όχι. Μπορεί να ανεβάσω κριτική και για μια ταινία του 1938. Ανάλογα τα κέφια και φυσικά τις προτάσεις σας!

Εσύ τώρα, τι μας το παίζεις; Ταινιολόγος;

Όχι! Δεν είμαι ειδικός στον κινηματογράφο, δεν έχω σπουδάσει τίποτα σχετικό. Απλά τρελαίνομαι για σινεμά και έχω παρακολουθήσει πάνω από 2000 ταινίες στη ζωή μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό πρέπει να βγει προς τα έξω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σας γνώμη; Εκφραστείτε ελεύθερα!