Ψάξε ταινία! (συνολικά )

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Flight (2012)

Η Πτήση (πηγή φωτό)
Τίτλος: Flight
Χώρα: Η.Π.Α.
Έτος: 2012
Γλώσσα: αγγλικά
Διάρκεια: 138 λεπτά
Σκηνοθεσία: Robert Zemeckis
Πρωταγωνιστούν: Denzel Washington, Kelly Reilly
Η βαθμολογία μου: 7/10
Είδος: Δράμα, Κοινωνικό

Υπόθεση: Ένας ικανός πιλότος σώζει σχεδόν όλους τους επιβάτες της πτήσης του από βέβαιο θάνατο, όταν το αεροπλάνο που επιβαίνουν παθαίνει σοβαρή μηχανική βλάβη. Η έρευνα όμως που ακολουθεί, αποκαλύπτει ένα μυστικό που δεν πρέπει να βγει στην επιφάνεια.

Η άποψή μου: Ένα δράμα που σκηνοθετεί ο Robert Zemeckis ( "Forest Gump"(1994), "Ναυαγός"(2000) και πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος των γυναικών και εξαιρετικά ταλαντούχος Denzel Washington, δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η ταινία ξεκινά δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιο θρίλερ στον αέρα, αλλά εξελίσσεται σε ένα συγκινητικό δράμα, σχετικά με την εξάρτηση από το αλκοόλ, που πιθανότατα θα απογοητεύσει όσους την προτίμησαν για την ετικέτα "θρίλερ". Σίγουρα υπάρχει η αγωνία για την τύχη του κεντρικού ήρωα, αλλά μόνο ως εκεί. Ο Washington κέρδισε επάξια την υποψηφιότητα για το Όσκαρ, αλλά η ταινία κατά τα άλλα δεν ήταν κάτι το συναρπαστικό. Εξαιρετικές ερμηνείες από το πολύ ενδιαφέρον cast.

Το καλύτερό μου: Μα φυσικά, ο Denzel. Παρ'όλο που έχει πατήσει τα 60, δεν έχει χάσει ούτε τη γοητεία του, και κυρίως ούτε το απίστευτο ταλέντο του. Παρατηρήστε τη γλώσσα του σώματος στην ακρόαση. Απλά υπέροχος.

To χειρότερό μου: Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερες ανατροπές, περισσότερη συγκίνηση, περισσότερη αγωνία, περισσότερο... θρίλερ.

Πώς να τη δείτε: Πέμπτη είναι η βραδιά θρίλερ; Ε, τότε δείτε τη την Τετάρτη.

Trailer:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σας γνώμη; Εκφραστείτε ελεύθερα!