Ψάξε ταινία! (συνολικά )

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Inhyeongsa (2004)

"Ο άρχοντας των κουκλών"
Τίτλος:Inhyeongsa/The Doll Master
Χώρα: Ν. Κορέα
Έτος: 2004
Γλώσσα: Κορεάτικα
Διάρκεια: 90 λεπτά
Η βαθμολογία μου: 7/10

Υπόθεση: Πέντε άγνωστοι μεταξύ τους, συνηθισμένοι άνθρωποι, φτάνουν σε ένα απομονωμένο μουσείο για κούκλες, όπου μια παράξενη κουκλοποιός θα τους χρησιμοποιήσει ως μοντέλα για τις νέες της δημιουργίες. 

Η άποψή μου: Έχω μια αδυναμία στις κορεάτικες ταινίες, γιατί έχουν πάντα ενδιαφέρουσα υπόθεση, νόημα, μήνυμα και ανατροπές. Τέλειος συνδυασμός! Η συγκεκριμένη δεν είναι από τις αγαπημένες μου, αλλά πρόκειται για μια διασκεδαστική ταινία τρόμου, βασισμένη σε πιο maistream -τύπου αμερικάνικα- πρότυπα, για να είναι πιο εύπεπτη και ελαφριά. Την παρακολουθείς εύκολα, και υπάρχουν στιγμές που θα γελάσεις, θα ταραχτείς και θα αναρωτηθείς!

Το καλύτερό μου:  To όλο concept της Μίνα.

Το χειρότερό μου: Σε κάποια σημεία γελάς περισσότερο απ' όσο τρομάζεις.

Πώς να τη δείτε: Με χαλαρή διάθεση, χωρίς πολλές απαιτήσεις. Αν έχετε κουκλίτσες στο δωμάτιο, ίσως χρειαστεί να τις μετακομίσετε, τουλάχιστον για μια νύχτα.

4 σχόλια:

  1. Να που σε βρήκα κι εγώ....
    Θα έρχομαι συχνά να ενημερώνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη και σ' ευχαριστώ! Είναι σε εμβρυακά στάδια ακόμα, αλλά το δουλεύω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. 1) ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 2)ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ, ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΙΝΕΦΙΛ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ! 3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο και χαίρομαι που είναι τυχερό το blog μου για σένα! Θα προσπαθήσω να το ανανεώνω συχνά, γιατί θέλει αρκετή δουλίτσα για την κάθε ταινία!
      Περιμένω και προτάσεις για ταινίες!

      Διαγραφή

Η δική σας γνώμη; Εκφραστείτε ελεύθερα!